Vårt företag
Mariannes Farm AB grundades redan 1927 som ett litet familjeföretag som odlade och sålde vid gården. Idag är vi ett modernt företag som odlar, förädlar, packar och levererar morötter och andra rotfrukter / grönsaker till detaljhandeln, restaurang- och storhushållsbranschen samt livsmedelsindustrin i Norden.

Mariannes Farm är en av Sveriges största morotsproducenter och bedriver sin verksamhet från en modern livsmedelsfabrik i Strövelstorp, strax norr om Helsingborg. Utöver klassiskt packade rotsaksprodukter bedrivs en framgångsrik produktutveckling där den så kallade babymorotslinjen är helt unik i Sverige. Denna linje har inneburit att skalade produkter nått stora framgångar. Företaget har erhållit flertalet priser för sina produktutvecklingsframgångar inom livsmedelsindustrin. Mariannes Farm blev medlem i SydGrönt Ekonomisk Förening år 2009.

Företaget ligger i skärningspunkten mellan två järnvägsleder och två europavägar (E4 och E6), i ett handelscenter med omfattande import och export och med en av Sveriges största containerhamnar inom 15 minuteras väg.

Vår affärsidé
Mariannes Farm skall lönsamt producera och sälja färska och tidsenliga rotsaker med hög kvalitet till detaljhandel, restaurang/storhushåll och livsmedelsindustri i Norden.

Vår styrelse
George Bergengren, styrelsens ordförande
Johan Hoolmé, s
tyrelseledamot, VD
Mattias Petersson, 
styrelseledamot

Våra revisorer:
Anders Johansson, Auktoriserad revisor
Mazars SET Revisionsbyrå AB Helsingborg