221011  Fodermorötter oktober 2022

Vi har för tillfället större efterfrågan och mindre tillgång på fodermorötter. Detsamma gäller för hämtning med släp i lösvikt. Du som ska hämta med släp, ring oss innan och kontrollera tillgång.
Telefon kontorstid 042-38 61 95 
Öppettider för gårdsbutiken med packade fodermorötter är densamma, vänligen läs längre ner.
Vår gårdsbutik
Morotsbutiken ligger på västra gavel (den mot kyrkan) granne med varuutlastningen för lastbilarna. Här ligger våra morötter kallt, +4 grader, vilket är bäst för deras hållbarhet. Du hittar flera olika sorters morotsprodukter och rotfrukter både i små och större förpackningar; osorterade morötter, babymorötter, klassiska morötter, ekologiska morötter, palsternacka m.m. Prislista hänger på väggen och du kan betala kontant eller med swish. Du som behöver kvitto får vända dig till kontoret under kontorstid.

För att komma in i butiken krävs en nyckelbricka. Denna kan du köpa på kontoret för 40 kronor, vardagar mellan kl 08.00 och 16.30 OBS! lunchstängt mellan 12.00-12.30, telefon 042-38 61 90.
Om du förlorar brickan måste du anmäla det till kontoret.Vill du ha en ny bricka så kostar den också 40 kronor.

ÖPPETIDER gårdsbutiken!
VARDAGAR - Från och med 1 september 2021 öppen kvälls- och nattid, dvs från kl 18.00-08.00. 
Under dagtid är det en ansträngd trafik vid gårdsbutiken med lastning och lossning i lastbilar samt mycket gårdstruckar. Därav de annorlunda öppettiderna. 
HELGER - öppet även dagtid, dvs 24 timmar lördag och söndag.
 
Parkera bara vid P-skylten. Håll upp brickan mot låsdosan på väggen, ett klick hörs och du kan gå in. Betala genom att stoppa pengarna i kassaskåpet. Det är viktigt att du stänger dörren ordentligt när du går eftersom det är ett kylrum.


Välkommen!
Lösviktsförsäljning
Om du vill köpa fodermorötter och hämta i lösvikt på släp gäller följande from 1 september 2021
Onsdag, torsdag, fredag mellan 12-16.
Följ skyltningen när du kommer in på gården. Vi tar endast emot betalning med Swish.